vrijdag 1 augustus 2008

De start van onze rondreis

"Mam, mag ik naar bed?"20080731_10

"Nee"

"Waarom niet?"

"Anders word je midden in de nacht wakker"

Een beetje omgekeerde wereld maar het werkt wel: na 4 dagen Costa Rica zitten we redelijk in het juiste dag- en nachtritme en zijn we klaar voor de aftrap van onze rondreis.

Vandaag hebben we kennis gemaakt met de groep van onze Joser junior reis. Omdat we naar ons idee al meer dan genoeg hadden gezien van San Jose zijn we met een andere familie (ouders met drie zonen van 4, 7 en 9) naar een Botanische tuin geweest buiten San Jose. Even onderhandeld met de taxi die ons moest brengen (je kent het wel, weglopen en zo) en toen waren we er binnen 20 minuten. De chauffeur vroeg ons hoe laat hij ons op moest halen. We waren even bang dat we toch te veel betaald hadden maar achteraf bleek dat er gewoon in de verste verte geen taxi te bekennen was toen we terug wilden. Dus toen hebben we na een stukje lopen de stadsbus genomen. De botanische tuin was een verademing ten aanzien van San Jose; we hebben van alles gezien: leguanen, een luiaard, vlinders, kolibris, pijlgifkikkers en kaaimannen... Ook nog een speeltuin voor de kids dus we hebben er wel een uur of 4 in doorgebracht. Vanavond gaan we eten met de groep en morgen vetrekken we om 08:00 naar de kust. Een busreis van 6 uur maar dan heb je ook wat!

1 opmerking:

Anoniem zei

Hallo kinders,

Heerlijk om weer wat gehoord te hebben van jullie en 'n heerlijke laatste dag hebben gehad in San Jose met 'n Nederlands gezin wat voor Luna héél erg leuk was.
Van hieruit wensen PaMa jullie 'n heerlijke rondreis met de groep van
"Joser Junior" en 'n dikke knuffel van ons....dag Luna...mis je ons al ;-))wij wel hoor.

xxxPaMA