woensdag 6 augustus 2008

Quepos

P1160402

We hebben 2 dagen Quepos achter de rug en zitten in een motel aan een drukke doorgaande weg. Een hele shock na het paradijsje van de afgelopen dagen. Gisteren hebben we een rustdag op het strand gehad.  De kinderen uit de groep hebben zich uitstekend vermaakt met de superhoge golven in de zee (de ouders trouwens ook). Het was wel oppassen geblazen voor de onderstroom en soms gingen we helemaal koppie onder maar dat mocht de pret niet drukken.

P1160525Vandaag hebben we een bezoek gebracht aan Manual Antonio; een  nationaal park. Eerst hebben we een mooie trail gelopen van 2 uur. Er liepen nog 3 jongens met ons mee, dus dat hield Luna wel op de been. We hebben ontzettend veel gezien: wasberen, apen, leguanen, een toekan, een hert-achtigs iets, luiaards, mooie krabben en een coole kikker. Omdat de kinderen met een rotvaart door het park renden (de weg ging vooral omhoog en dat met met 80% luchtvochtigheid), lagen wij weer als eersten op het strand. De "verkoelende" duik in de oceaan van een graad of 25 á 30 was dan ook meer dan welkom. Daarna toch snel weer terug onder de boom in de schaduw want menigeen (waaronder Peter en Luna) heeft last van een roodgekleurde huid.

1 opmerking:

Anoniem zei

Hallo Daan, Peet en Luna,

Wij kijken dagelijks op de PC of er weer 'n berichtje of foto's van jullie zijn en of jullie weer iets bijzonders hebben beleefd of gezien, we leven erg mee en rekenen ook steeds uit hoe laat het bij jullie is.
Hier gaat alles zo z'n gangetje.

Knuffeltje voor Luna,
liefs PaMa.