zaterdag 23 augustus 2008

Lunadag

Zaterdag 23 augustus 2008, Allentown

Vanuit onze stal uit Betlehem zijn we doorgereisd naar New Tripoli, dichtbij Allentown in Pennsylvania. Deze 20080823_31keer hebben we een Koa camping geselecteerd op de Tomtom en rijden we in 1 keer goed. Ook hier hebben we meteen een Koacard aangeschaft waarmee je 10% korting per dag krijgt. Ik denk dat we op het eind van onze Amerika-rondreis barsten van de passen. De Koa campings vormen samen een keten en zijn ruim opgezet met allerhande faciliteiten. Naast Wifi, heeft deze camping ook een zwembad waar we 's middags lekker zijn gaan zwemmen.

Luna vroeg vandaag terloops of het een Lunadag was. Dat is een goed teken. Onze derde dag in New York hebben we namelijk omgedoopt tot Lunadag omdat we toen lekker naar (de speeltuinen in) Central Park zijn geweest en Luna maar liefst 2 ijsjes heeft gekregen (de eerste was halverwege gesneuveld).

In het zwembad kwamen we drie jongens uit Voorburg tegen waar Luna de rest van de dag mee heeft gespeeld. Eerst met 20080823_19Daan (12), Pim (10) en Koen (7) in het zwembad om vervolgens vissen te vangen in de rivier en een slang los te laten die de jongens eerder op de dag bij de rivier hadden gevangen. Luna heeft de slang heel stoer samen met de jongens vast gehouden. Helaas hadden we geen camera bij de hand dus we hebben hier geen fotografisch bewijs van.

Daarna moest er ook nog even gegeten worden waarna Luna direct weer werd opgehaald door de jongens om tikkertje te gaan spelen in de speeltuin. Toen het donker begon te worden hebben we Luna (met een rood verhit hoofd) uit de speeltuin gehaald. Ze heeft het wel naar haar zin en doet het dan ook heel goed, buiten af en toe wat gemopper om. 

Geen opmerkingen: