zaterdag 20 september 2008

Verrucky mountains

Estes Park (Colorado), 19 september 2008

Vandaag hebben we één van de mooiste wandelingen allertijden gemaakt. Voor Luna de langste wandeling uit haar bijna 5 jarige leven, namelijk bijna 8 kilometer! Eerst zijn we met de camper naar het Rocky Mountains National Park gereden en daarna tot halverwege de Bear Road. Vanaf daar hebben we een shuttlebus genomen naar het Bear Lake op een hoogte van maar liefst 9475 feet ( 2.850 meter). 20080919_63 Wat een crimineel mooi uitzicht hadden we daar zeg, besneeuwde toppen, een spiegelglad meer en reeds verkleurende bomen. We besloten vanaf daar een wandeling te maken richting de parkeerplaats van onze camper; zo'n hoogteverschil van 275 meter naar beneden.

De eerste helft, met vooral loofbos was het mooist; daarna werden het hoofdzakelijk naaldbomen. Wij zijn erg trots hoe Luna de 20080919_104 wandeling over de rotsenpaden heeft gedaan. Af en toe heeft ze een beetje gemopperd maar ze was meestal ook erg enthousiast. Na de wandeling hebben we in het knusse dorpje Estes Park dan ook een heerlijk ijsje gekocht want die hadden we dik verdiend!

Op de camping was iedereen zich al aan het voorbereiden voor de eerste Halloween avond dus veel lampjes, pompoenen, spinrag en spoken. Voor het slapen gaan hebben we samen met Luna nog even een wandelingetje in het donker gemaakt. Vandaag was het een topdag, nu dropt de temperatuur dusdanig dat het zelfs bij ons kampvuurtje (21.00 uur) bibberen wordt.

1 opmerking:

Anoniem zei

WOW ik ben sprakeloos ... wat een waanzinnige foto's. Het is wel duidelijk dat de herfst een hele mooie periode is voor de Rocky Mountains. Geniet ervan !!