donderdag 25 september 2008

Er is er één jarig, hoera, hoera!

Alamosa (Colorado), 24 september 2008

Vandaag is onze kleine meid al weer 5 jaar geworden en wat is ze verwend!

Gisteravond hebben we de camper versierd met de slingers en  ballonnen die in het overlevingspakket van de collega's van Daan zaten en de Halloween spullen die we hier in de winkel hadden gekocht. Toen Luna vanochtend om 06:00 wakker werd, deed ze meteen het licht aan en ze was helemaal in haar nopjes. Gelukkig is ze daarna wel nog even20080924_68 verder gaan slapen. Zo omstreeks haar geboortetijd (15:12, dus 07:12 hier) werd ze waker en toen moesten er natuurlijk meteen cadeautjes worden gezocht.  Ze is ontzettend verwend door alle familie die al cadeautjes hadden meegegeven of er één door ons hadden laten kopen. Een digitale (kinder)fotocamera, my little pony, barbie met hondje, computerspelletje, te veel om op te noemen...

Ook via internet was er de nodige aandacht met digitale kaartjes, mailtjes, krabbels. Het is te veel om iedereen persoonlijk te bedanken dus dat doen we maar via deze weg. Ook hebben opa en oma Luna via de webcam toegezongen en een stukje taart meegegeten. En haar neven en nicht hadden een filmpje voor haar op youtube gezet. Luna werd helemaal verlegen onder alle aandacht (ook al was niet alles live...).

Na het ontbijt zijn we naar de winkel geweest om een taart te kopen en 20080924_11 ze mocht nóg een cadeautje kopen van opa en oma. Het werd natuurlijk de grootste taart met de meeste kleuren, roze slagroom en tinkelbel er bovenop. Na de taart heeft Luna heerlijk zitten spelen met haar nieuwe speelgoed en om 16:00 zijn we naar een binnenzwembad gegaan (met glijbaan natuurlijk). Daarna een feestmaal bij de Mc Donalds om de dag te eindigen bij het kampvuur. Het was één groot feest!

1 opmerking:

Anoniem zei

Ietsiepietsie te laat ... maar van harte gefeliciteerd met je verjaardag Luna. Ik las dat je goed verwend bent met kadootjes, taart, slingers en aandacht.