dinsdag 24 maart 2009

Nog één maand…

Coffee Bay, 23 maart 2009

Onze terugkomst komt nu snel dichterbij. Nog één maand Zuid-Afrika en dan landen we al weer op Nederlandse bodem. Helaas zijn we vanwege allerlei schemawijzigigingen bij British Midlands omgeboekt naar een andere vlucht op het traject London – Amsterdam waardoor we nu vijf uur moeten wachten in London. Als alles goed is komen we nu om 14.15 met British Airways aan in Amsterdam aan met de BA434. Ook al komt thuis weer steeds dichterbij (de afspraak bij de tandarts is al gemaakt), we genieten nog steeds met volle teugen van het prachtige Zuid-Afrika.

Vanochtend hebben we doorgebracht op het strand waarbij we veel aanloop hadden van mensen die ons van alles wilden verkopen; van P1320320 hasj en paddestoelen tot kettingen en schelpen. ‘s Middags hebben we met Kevin, onze Xhosa-gids, een van de dorpen hier bezocht waarbij we ook bij een familie thuis zijn geweest waar we hartelijk werden ontvangen. Onze laatste avond hier werden we nog getrakteerd op dans en muziek. Luna heeft lekker meegespeeld op haar trommel die we hier hebben gekocht maar vroeg zich wel af waarom de meisjes in hun blote borsten dansten.

1 opmerking:

Anoniem zei

Vannacht droomde ik dat jullie even op bezoek waren. Het komt dus al dichterbij. Was echt heerlijk om jullie weer te zien.
Kus
Bar