zondag 9 november 2008

Op weg naar Wellington

Wanganui, 10 november 2008

Gisteren zijn we na een koude nacht in Tangarino National Park richting Wellington gaan rijden om halverwege bij Wanganui op een camping20081110_6 neer te strijken. Het was erg lekker weer, zo'n 22 graden, en je voelde en zag de lente om je heen: groene heuvels, bloemetjes, lammetjes, etc. De weg door het hobbit-achtige landschap ( Lord of the Rings) was erg mooi.

In Wanganui wilden we met een historische stoomradarboot een tocht gaan maken over de Whanganui rivier maar onderweg naar de boot kwamen we een erg 20081110_26gave speeltuin tegen en daar zijn we blijven  hangen. Luna heeft naar  hartenlust kunnen spelen en later op de camping ook met haar Duitse buurmeisje van 5 jaar. Omdat het erg goed klikt met Saskia hebben we besloten om maar één nacht op deze camping te blijven en mee door te reizen naar de volgende camping in Wellington waar Saskia ook naar toe gaat.

We hebben op deze camping een betere internetverbinding dus na onze heerlijke maaltijd van gegrilde citroenvis en groene asperges hebben we via internet contact gehad met het thuisfront. Eerst met opa & oma gesproken. Britt was daar aan het logeren dus dat was erg leuk. Daarna nog even met (tante) Petra gesproken en de familie Ungerer gebeld. Maar de laatste lagen waarschijnlijk nog op één oor zondagochtend om 09:15... Daarna hebben we nog kleine Isis kunnen bewonderen via de webcam en met Barbara en Rutger gesproken. Erg gezellig allemaal!

We hebben vandaag ook de boot naar het Zuidereiland gereserveerd. We vertrekken woensdag 12 november om 11:35 vanuit Wellington en komen 30 november weer terug, dus we hebben 2 1/2 week om het zuidereiland te gaan ontdekken.

1 opmerking:

Anoniem zei

We lagen inderdaad nog te slapen....
Gelukkig lag de telefoon op Svens kamer, dus alleen hij werd er wakker van.....maar was nog te veel in coma om de telefoon te willen pakken!