maandag 2 februari 2009

Van Kiama tot en met Tilba

Tathra, 2 februari 2009

De afgelopen dagen hebben we doorgebracht met lekker luieren op de onder sydney 028 camping. Genieten van het mooie weer, in de zee en op het strand. Gewoon vakantie vieren zeg maar. Voor ons gevoel zijn we het Australië hoofdstuk al aan het afronden. We hebben hier al zo veel gezien en gedaan dat we even genoeg nemen met niksen.

De tijd gaat snel want over 2 weken vliegen we al weer vanaf Melbourne naar Singapore. In Melbourne hebben we al een B&B gereserveerd voor de 4 nachten dat we de camper niet meer hebben. Ook zijn we ons al aan het oriënteren op een leuke bestemming vanaf Singapore want in Singapore zelf gaan we geen 2 volle weken doorbrengen. Waarschijnlijk wordt het Langkawi, een eiland bij Maleisië. Vlucht en accommodatie moeten beiden nog geregeld worden.

We rijden ondertussen dus rustig aan richting Melbourne, vanaf hier net geen 700 kilometer meer dus we hoeven geen grote afstanden af te leggen. Als we op een camping komen die ons bevalt, dan blijven we er iets langer en anders rijden we de volgende dag weer een stukje P1280809 verder. Vandaag zijn we via Tilba en Tilba Tilba naar Tathra gereden. Tilba is een piepklein stadje in een vallei bij Mount Dromedary dat bijna niet is veranderd sinds de 19de eeuw. Tilba Tilba is een, nog kleiner, naastgelegen stadje. Wij hebben ons alleen beperkt tot een bezoek aan Tilba waar we, na een lunch bij een winery, even langs alle leuke pandjes van de hoofdstraat zijn gelopen op zoek naar een ijsje. Hoopvol zijn we ook nog binnen geweest bij de Cheese Factory maar helaas, het komt niet in de buurt van Hollandse kaas. Nog 2 maanden en 3 weken afzien dus…

1 opmerking:

Anoniem zei

:-)))) wat een gelukkige fotootjes weer, mmmm en springen voor die snoeppotten zou ik ook doen als ik Luna was hihi
geniet nog van de relaxte vakantieweekies in zonnig down under
dikke kus, petra