woensdag 18 februari 2009

van Australië naar Azië

Singapore, 18 februari 2009

Eergisteren zijn we weer met de trein naar het centrum van Melbourne gegaan. Eerst hebben we nogmaals een bezoek gebracht aan het kantoor van Singapore Airlines om erachter te komen dat we hier niks kunnen met onze frequent flyer miles. We krijgen een nummer om te bellen maar na 5 telefoontjes zijn we nog geen stap verder en besluiten we om via internet een vlucht te boeken. Het wordt Langkawi. Ondertussen zitten we al in Singapore waar we na een overnachting vandaag doorvliegen naar Langkawi om de 27ste weer terug te vliegen naar Singapore.P1290403

Tijdens ons laatste bezoek aan Melbourne zijn we ook nog naar het  Melbourne Museum geweest. Een erg leuk en afwisselend museum waar we ons de rest van de dag dan ook prima hebben vermaakt.

Gisteren om 11:20 vertrok onze vlucht naar Singapore. Na 7,5 uur kwamen we aan. Bij de Visiters Information hebben we een hotel voor één nacht geboekt. We treffen het want zij hebben een overzicht P1290462van alle hotels waar nog kamers beschikbaar zijn en dit tegen bodemprijzen. Wij zitten in het erg mooi Changi Village Hotel met gratis transfer van en naar het vliegveld. Na een duik in het zwembad op het dak van de achtste etage, hebben we wat eten gehaald en hebben we voor de rest niet veel meer gedaan.

Geen opmerkingen: