zaterdag 14 februari 2009

Melbourne

Melbourne, 15 februari 2009

Gisteren zijn we met de trein (die hier twee straten vandaan P1290236vertrekt) naar het station op Flinderstreet in het centrum van Melbourne gegaan. Vanaf daar zijn we eerst naar het kantoor van Singapore Airlines gelopen om een vlucht vanaf Singapore te boeken. Halverwege waren we getuige van de viering van het Chinese Nieuwjaar. Twee dansende draken op straat begeleidt op trommels en met een duizendklapper op de achtergrond. Eenmaal bij het kantoor van Singapore Airlines aangekomen bleek deze gesloten te zijn in het weekend. Maandag zullen we dus weer terug moeten.

Hierna zijn we met de toeristische (en gratis) Circle tram naar de Queen Victoria Market gegaan. Hier hebben we lunchspullen gekocht en in het IMG_3084ernaast gelegen Flagstaff park (met speeltuin!) opgegeten. Het is ondertussen weer lekker zonnig weer met 27 graden dus prima weer voor een picknick. Ook hebben we een Didgeridoo en een reistas gekocht. We proberen uit alle macht om geluid uit de Digeridoo te krijgen maar het resultaat is een pruttelend geluid van iemand die last heeft van zijn darmen of zo…   
Toen we met de tram weer bij het beginpunt waren aangekomen hebben we nog een bezoek gebracht aan de St Paul’s kathedraal om vervolgens de trein weer terug te nemen naar huis.

Geen opmerkingen: