zaterdag 21 februari 2009

In hogere sferen

Pantai Cenang, 21 februari 2009

Vandaag zijn we met de kabelbaan omhoog gegaan voor een mooi P1290633 uitzicht over de archipel. Boven aangekomen hebben we een korte wandeling gemaakt. Doordat er gisteravond een flinke bui is gevallen, was de luchtvochtigheid fors toegenomen en het beklimmen van alle trappen behoorlijk uitputtend. Gelukkig moesten we regelmatig stoppen want er liepen veel Arabieren rond die allemaal met Luna op de foto wilden.P1290659

Weer eenmaal beneden aangekomen, hebben Peter & Luna een kort ritje op een olifant gemaakt en daarna hebben we een lekker hapje gegeten. Gelukkig is er veel keuze; natuurlijk veel Aziatisch eten maar ook volop Westers zodat Luna ook aan haar trekken komt.

We hebben besloten dat we in ons huidige huisje blijven. Vooral omdat ons huisje centraal ligt maar toch in een rustige en ruime omgeving. Een nog belangrijkere factor is dat hier ook veel (Maleisische) kinderen rondhuppelen en Luna gemakkelijk aansluiting met hen vindt.

1 opmerking:

Anoniem zei

Hallo kinders,

Vandaag nog 2 maanden en jullie zijn eindelijk weer terug, wij vinden dat het dan wel weer eens kan, we zouden van elkaar vervreemden.
Maar wat 'n geweldige foto van die kabelbaan, hebben jullie daar echt in gezeten?
En dan op die olifant samen met Luna dat is toch onvoorstelbaar, dat zie je normaal alleen op de TV.
Leuk om Luna te zien spelen tussen al die kinderen met gitzwart haar ze valt daar natuurlijk héél erg op met dat blonde koppie.

Lieve groetjes en
'n dikke knuffel voor Luna.

o(ma en 0(pa