vrijdag 30 januari 2009

Een geluk bij een ongeluk

Shoalhaven Heads, 30 januari 2009

Gisteren zijn we vanuit Sydney vertrokken en richting zuiden gereisd. Helaas moesten we hiervoor Sydney van noord naar zuid doorkruizen. Met rond de 4 miljoen inwoners begrijp je dat dit niet echt opschiet en een uur later hadden we dan ook maar 40 kilometer gereden. Nog iets meer dan 100 kilometer verderop zijn we neergestreken op een camping waar we de rest van de middag hebben doorgebracht met het bouwen van zandkastelen op het strand, het met een band ‘surfen’ in de golven en trucjes doen in het zwembad.

Vandaag wilden we verder rijden naar Batemans Bay maar deze  plannen moesten we al snel herzien. Vlak na de oprit vanaf onze  camping was namelijk een vrachtauto gekanteld dus we reden zo de file in. Gelukkig werden de auto’s die na ons kwamen omgeleid waardoor wij achteruit terug konden rijden en keren. En dat was een wijs besluit want de snelweg is uren afgesloten geweest voor verkeer. Aan een voorbijganger hebben we de weg gevraagd want ons navigatiesysteem bleef ons maar de hele tijd terug sturen naar de snelweg.ten zuiden van Sydney 059

De route die we vandaag uiteindelijk hebben gereden liep via de bergen en was echt ontzettend mooi. Halverwege zijn we gestopt voor een treetop walk en de lunch. Uiteindelijk hebben we, alles bij elkaar, een paar uur gereden en zijn we maar een kilometer opgeschoten. Maar het was absoluut de moeite waard!

Geen opmerkingen: