dinsdag 28 oktober 2008

Halleluja!

Avatiu, 27 oktober 2008

20081027_24Vandaag is het Gospeldag op Rarotonga. Dat is een nationale feestdag dus alles is gesloten want iedereen zit in de kerk te zingen. Wij zijn vandaag naar één van de hoogste punten van het eiland gegaan. Eerst met de auto naar het ziekenhuis en daarna verder omhoog gelopen. Uiteraard doe je dit soort dingen 's ochtends vroeg want anders is het te warm. We treffen het want het is licht bewolkt dus prima uit te houden met de korte maar best wel pittige klim. Bovenaan werden we beloond met een prachtig uitzicht over het eiland. 20081027_142

Daarna weer even naar het strand om te snorkelen want de zee was erg kalm waardoor je de vissen zonder te snorkelenset zag zwemmen, ideaal om een goede visfoto te schieten.

 

's Middags hebben we lekker bij 20081027_393ons resort langs de zee gezeten en  daar zagen we ze eindelijk vlak voor onze neus voorbij zwemmen: 2 walvissen! We hadden al gehoord dat ze deze tijd van het jaar vaak voorbij kwamen zwemmen dus waren al allert (vooral Peter) maar deze konden we ook echt niet missen want ze sloegen continu met hun staart op het water.

1 opmerking:

Anoniem zei

halleluja, praise the lord... ja die kon natuurlijk niet uitblijven. xxxx takkie