woensdag 15 april 2009

Pasen in Pietersburg

Pietersburg (Polokwane), 14 april 2009

We hebben ons paasfeest geheel in stijl gevierd met het verven en pasen (6) verstoppen van eieren en een lekker paasontbijtje. Luna wilde graag het paasverhaal over Jezus horen dus we hebben even een geschikte kinderversie van internet gehaald en er ook maar meteen een leuk paasverhaal van Dagmar Stam tegenaan gegooid.

Op eerste paasdag hebben we een autoritje gemaakt door één van de grootste, openbare natuurparken. De wilde dieren waren ook paaseieren aan het zoeken want ze lieten zich niet zo zien; we kwamen alleen een paar giraffen, zebra’s en struisvogels tegen. Voor de rest hebben we lekker rustig aan gedaan, weer eens lekker televisie gekeken en ‘s avonds een braai gemaakt in ons kleine tuintje.P1340607

Op paasmaandag zijn we naar een naar entertainment park geweest.  Hier hebben we een partijtje mini golf gespeeld, slangen en (roof)vogels bekeken en ons wat vermaakt in een speelhal. Daarna zijn we nog even naar de Mac geweest. Het is vandaag een beetje Lunadag en dat heeft ze verdiend want ze doet het erg goed als wereldreiziger.

Geen opmerkingen: