woensdag 8 april 2009

Over het informeel herverdelen van rijkdommen…

Graskop, 8 april 2009

Na een dag lang te hebben rond gereden in Kruger wilden we het rustig  aan doen. Dus eergisteren hebben IMG_3999we de botanische tuin in Nelspruit bezocht. Deze uitbundige tuin is gelegen om een waterval van een tweetal rivieren. Hier hebben we voor het eerst de Baobab bomen (ook wel de ondersteboven boom) gezien. Het was jammer dat ze nog niet zo oud waren want dan zie je hun vorm een stuk beter. Na dit bezoek zijn we lekker terug gegaan naar ons huisje waar we volop de ruimte hebben en kinderen voor Luna om te spelen (want het is paasvakantie).

Gisteren zijn we, via de panoramische watervallen route, doorgereisd naar Graskop. Tijdens onze rit zijn we gestopt bij drie watervallen; de IMG_4055 één in een vorm van een hoefijzer, de ander viel van 70 meter hoogte naar beneden en veroorzaakte een mooie waternevel en de derde droeg de naam bruidssluier. Luna vond het wandelen op de rotsige paden door de bossen een leuke uitdaging en liep met haar stok voorop. Toen we eenmaal bij ons huisje aankwamen in Graskop werden verrast door het grootste huis dat we tot nu toe hebben gehuurd. In dit huis kunnen we ons van Zundert familieuitje (10 personen) gemakkelijk houden. Luna was vervolgens uren zoet met het ontdekken en onderzoeken van alle kamers.

Toen we vanochtend wakker werden, zagen we tot onze grote verbazing dat er een wiel weg was onder onze auto. Na een nadere  inspectie bleek dat er die nacht maar liefst drie wielen IMG_4060van onze auto waren gestolen. Dus we begonnen de ochtend met bezoek van de politie, bellen naar het autoverhuurbedrijf en de garage. De laatste kon alles niet in één dag regelen en we waren dus voor de rest van de dag gebonden aan ons huis. Morgenochtend om 08:00 uur komt de monteur om de nieuwe banden eronder te zetten en hopen we weer verder te kunnen naar onze volgende bestemming. Eén geluk bij een ongeluk: mochten ze terugkomen dan kunnen ze de auto niet stelen want er zitten geen banden meer onder…

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Daar is natuurlik 'n baie te leer oor hierdie. Ek dink jy het 'n paar goeie punte in Features ook. Hou die werk, goeie werk!

Anoniem zei

Dank u wel, nice job! Dit was de dingen die ik moest hebben.