zondag 27 juli 2008

Onze reis naar Costa Rica

Om 07:20 vertrekt onze vlucht naar Londen. In Londen aangekomen gaan we met de bus naar een andere terminal voor onze vlucht naar New York JFK. Bij het afgeven van onze bagage op Schiphol, heeft de stewardess ons en onze bagage al op de volgende vlucht gezet. Dit is  erg fijn want zo gek veel tijd houden we niet over. De vlucht naar New York is de langste van vandaag. Tot Luna's verdriet hebben we geen stoel bij het raam en het blijkt dat we ook niet met z'n 3-en naast elkaar zitten. Voor de rest zijn we erg tevereden over onze vlucht bij Virgin Atlantic. Volop lekker eten en een mooi media systeem met de mogelijkheid om zelf je film te kiezen, te bepalen naar welke muziek je wilt luisteren, je kan spelletjes spelen, berichten sturen naar andere passagiers in het vliegtuig en zelfs sms-jes naar mensen thuis of de mogelijkheid om te telefoneren. Helaas werkt het systeem op deze vlucht niet naar behoren en moeten we ons zelf vermaken. IMG_1083Als we eenmaal in New York aankomen staat er een auto voor ons klaar om ons naar het andere vliegveld (New Ark) te brengen. We rijden via de Brooklyn Bridge dus we hebben meteen een mooi uitzicht over de Skyline van de stad. Vanaf New Ark vertrekt onze laatste vlucht naar San Jose. Deze keer vliegen we met Continental; een wereld van verschil met de uitstekende service van de vorige vlucht. Wel zitten we weer lekker met z'n drietjes op de eerste rij, net als onze eerste vlucht. We krijgen er allemaal weinig van mee want we hebben allemaal nog geen oog dicht gedaan en zijn dus doodmoe en gaan "lekker" slapen. Na 04:24 komen we aan in Costa Rica waar weer vervoer klaar staat om ons naar ons appartement te brengen.

7 opmerkingen:

Anoniem zei

De eerste etappe is goed verlopen zie ik. Helemaal geweldig. Als ik het lees steekt bij mij acuut het reisvirus weer op.

Geniet van het mooie Costa Rica. Luna zal het helemaal geweldig vinden in die grote openlucht dierentuin. Want zo mag je Costa Rica wel noemen.

Ciao

Anoniem zei

Hallo kinders,

Wat fijn dat jullie voet hebben gezet op Costa Rica en nu even heerlijk relaxen van de vermoeiende reis, wat is MSN toch 'n uitkomst om te communiceren vanuit Costa Rica...prachtig.
Kus aan Luna

Liefs PaMa

Anoniem zei

We hebben genoten van de eerste serie foto's en filmpje....schitterend in een woord.
lief setje,Luna en dat donkere manneke.

xxxPaMa

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Anoniem zei

Hoi hoi,

We hebben genoten van de prachtige foto's en filmpje.
Wat 'n schattig setje, Luna samen met dat donkere ventje....heerlijk.
Wat 'n uitvinding is MSN toch nu jullie zover weg zitten.

Groetjes
PaMa

Melanie zei

Ha luitjes...de kop is eraf! Ben vast van plan jullie op de voet te volgen. Heel veel plezier in Costa Rica.
kus Melanie

Anoniem zei

Olah,

We genieten mee. Have fun in the sun!

W en P